desember 2010

She spits on summers and smiles to the night. She collects crowns made of black roses, but her heart is made of bubble gum.
Det er jul. Jeg har fått penger til Japan, så jeg er glad. Liker ferie, liker ikke julefeiring.


Sånn ellers vil jeg bare ligge på rommet mitt og høre på Saturdays = Youth av M83 som jeg fikk i gave, og spise hjemmelagde drops og tenke at jeg har verdens søteste venner.

Utvekslingsbloggen, yay

 

 

Perhaps I was born with curiosity? And oh, how the piano knows. The piano knows something I don't know.

 

Desember. Snart jul. Kalender med sjokolade. Venner. Handling av julegaver. Pepperkaker. Lekser.

 

Når det gjelder Japan, så skal jeg få skrevet et par innlegg til på utvekslingsbloggen min ganske snart og legge ut linken på denne bloggen. Frem til nå har jeg holdt dere oppdatert om Japan her, men det er bare små detaljer. Det er så mye jeg vil skrive, hihi, men åh, jeg får meg ikke til å gjøre det.

 

Hva gir dere venner i julegave?


About time

Hej, sa  jeg var lat. Don't blame me, I warned ya.

 

I går skaffet jeg meg endelig en kåpe, så kanskje jeg overlever vinteren likevel. Har også fått en liten varmeovn til å ha på rommet mitt, så nå er det godt og varmt her.

Ukene går fort, og jeg venter spent på info fra AFS om min kommende vertsfamilie og hvor de bor. Visumdokumenter er sendt, informasjonshefter pugget og betaling av regninger nærmer seg slutten. 
I natt drømte jeg om alle fødselsdagene jeg ikke ville få med meg, og det er nok noe av det jeg er mest lei meg for å gå glipp av. Må huske å sende folk kort, og kanskje en gave, om det ikke blir for dyrt.

 

De siste dagene har det forresten gått opp for meg at jeg kommer til å bli en elendig husmor.
Jeg tåler ikke unger, hater å brette klær og får pms hver gang jeg blir bedt om å støvsuge.
Do not marry me, guys ~

 

hits