november 2009

Rainclouds for Eyeballs

Heiia ^-^  Jeg kom hjem for noen timer siden fordi jeg hadde tentamen, og har ikke gjort stort foruftig til nå. Nynorsk tentamen var lettere enn bokmål. Hjelp, jeg tror det er noe galt med meg. Det kan ha noe å gjøre med at vi fikk skrive skjønnliterære tekster i stedet for saktekster, som er min svake side.
Jeg satt fast den hvite eyelineren min i eyelinerspisseren, hahaha. Nå får jeg den ikke ut igjen.

007

008

010

013

016


Noen ganger blir jeg sjokkert over hvor flink jeg er til å se superglad ut, når jeg egentlig har sånn midt-på-treet humør. Det virker kanskje litt falskt or noen, men de fleste går rett på med èn gang.

Hey Sahra, vi snakker lite sammen,
 men samtalene vi har er så viktige.
Derfor skal jeg gjøre noe jeg lovet
meg selv å ikke gjøre;
.

Hei. Besøk Sahra Ulla sin blogg fordi hun er fantastisk.

www.raincloudsandeyeballs.blogg.noNå må jeg løpe så jeg rekker frisørtimen min. ;)
Håper pc'n hos mamma er ok så jeg kan blogge i kveld. Hvis ikke så fikser jeg nye negler ~


// Aya

Love is LIVE

LM.C - Marble-s   ~ De er kjennt for techno, men har mange fine rolige sangerer.

Hei. Kreativiteten min fløyt sin vei på en prikkete sky for noen timer siden. Det regner, er overskyet og klart ute om hverandre, været er så ustabilt. Jeg håper virkelig at snøen kommer snart.

Kanskje noen snøbilder får kreativiteten min til å komme hjem igjen? ^-^


008

010
Jeg skal pynte et nytt neglsett snart, men jeg trenger inspirasjon først ~
003

Å være forelsket er en fin følelse. Jeg kjenner nå at jeg lengte litt etter den. Men, kjærligheten kommer ikke til den som leter. Jeg er i hvert fall tålmodig nok til å vente på noe ekte. Men hva er egentlig ekte? Kjærlighet, sett i en kjærestesammenheng, er definitivt den mest bittersøte følelsen som finnes.


006

013


Jeg har hatt mitt lille, falske juletre på rommet hos pappa siden ifjor jul, haha. Kan noen forklare meg hvordan noen får plass til mobilen i lomma om den har falske kremtopper og doughnuts på seg?
For ikke å snakke om hvordan man unngår å ødelegge pynten.. Søtt, men ganske upraktisk etter min mening. Jeg holder meg til litt flatere klistremerker ^-^


016
Jeg har ikke bilde av mobilden min på denne pc'n. Se >her< i steden for ^-^


I morgen skal jeg til frisøren, og jeg gleder meg veldig. Før hadde jeg hår ned til baken, haha, men nå takler jeg ikke lenger enn nakkekort.
Kryss fingrene for at pc'n jeg har hos mamma er fikset, ellers vet jeg ikke når jeg får blogget neste gang.  Huff.   Liker dere å pynte mobiler og lignende ting med klistremerker?


// Aya

Da jeg var liten..

    
 Rainie Yang - Ai Mei  ("Devil beside you")

..pleide jeg å tegne masse, selv om jeg ikke var spesiellt flink. Men jeg mente da selv at jeg hadde et stort talent. Noen unger er søte sånn, alltid optimistiske og fulle av selvtilitt.
Det ble ingen fremføring av Vildanden i dag, jeg holdt meg hjemme med kvalmen min. Noe som gjør meg frustrert er at jeg som oftest blir bedre utover dagen. Når mamma eller pappa kommer hjem og spør hvorfor jeg ikke ligger i sengen min og jeg svarer at jeg føler meg bedre så mener de at jeg aldri var dårlig. De tror at jeg skulker skolen fordi jeg ikke trives, eller at jeg bare er lat.

013

Skal jeg fortelle dere noe?
Da jeg gikk i 6.klasse hadde jeg ingen venner bortsett fra Ellen, men hun var så sjenert av seg. Derfor pleide jeg å late som om jeg var syk og lå hjemme og spilte pokèmonspill på gameboy hele dagen.
Jeg skjønner at det gjorde foreldrene mine skeptiske når jeg var syk over en lengre periode i 7.- og 8.klasse, men jeg synes det er drøyt å mene at jeg ikke har forandret meg på fire år.
Selv hvis jeg kunne endret noe ville jeg ikke gjort det, for om ikke jeg hadde vært mye hjemme fra skolen så hadde jeg ikke byttet skole, og da ville jeg ikke ha skrevet disse ordene nå. Men alikevel..
Litt tillit til ordene "jeg liker meg på skolen, men jeg er faktisk ikke bra i dag," hadde vært fint..

011
Dette lagde jeg til lillesøsteren min en sommer for to-tre år siden. Minner ~ ♥
015

Denne dagen har vært en slik dag hvor jeg husket ting jeg trodde var gjemt for langt bak i hukommelsen til å noesinne bli oppdaget igjen. Tankene fløy tilbake til hendelser som gikk for seg for 3-4 år siden.   Jeg kom bl.a. over min gamle engelsk-skrivebok fra 7.klasse. Jøss, så enkel engelsk vi lærte.
Det er virkelig bra at jeg har kommet litt lenger enn til "apples are red"-stadiet nå. Haha.
Håndskriften min er så lik, kanskje litt mindre nå enn da. Det var den perioden jeg prøvde meg på slike a-er det er på bloggen (usikker på navnet), men jeg sluttet igjen etter et års tid.
De virket så falske, som om de ikke tillhørte meg. Rart, ikke sant? 

017
Det er snart jul, jeg må skrive ønskeliste og kjøpe gaver til vennene mine. ^-^

Jeg er en fryktelig dårlig bloggleser, men vit at jeg går gjennom alle bloggene jeg har på vennelisten en gang omtrent hver uke og leser de nye innleggene. Jeg har hatt problemer med å få meg selv til å blogge, så det ble alt for slitsomt å følge med på andre sine blogger i tillegg.
  Men takk, for jeg vet at noen leser ~  Gjør du?

Nå skal jeg tryggle og be pappa om å få dra på Quasimodo, selv om jeg var hjemme fra skolen i dag. 
Jeg har ikke orket å være så mye hjemme i det siste. Kjenner en stor trang til å bevege meg, være med venner og føle at jeg ikke går rundt i huset i halvsøvne og gjør meningsløse ting.
Jeg vil være våken!


// Aya

Samtidskunst

 
   Ayabie - Aitakute  ~   Det er sånnt jeg hører på når jeg er glad ^-^

Hei folk
. I dag krangler jeg med damen på kunstmuseet. Klassen min var der og så på samtidskunst, og etterpå skulle vi gjøre noen "kreative oppgaver". Da hun nevnte fotografering så jeg for meg utallige måter å ha en fotoshoot i utstillingen, men så sa hun plutselig at det ikke var mulig fordi hun var den eneste fra museet som kunne "passe på oss".
Altså, trodde hun virkelig at noen 10.-klassinger ville gått amok og ødelagt utstillingen?  Haha.
Marte og jeg fikk i hvert fall snakket oss vekk fra å lage et symetrisk rutemønster og malte et bilde i steden for. Ikke be meg om å beskrive det, vær så snill. Det tar for lang tid ^-^
Vi hadde tre kvarter på å komme oss tilbake til skolen, så mange spiste lunsj i Tønsberg.
Salatbar og sjokolademelk in my heart ~ ♥

003
Marte sin by-lunsj.
004
Julestemning på Farmanstredet. Åh, som jeg gleder meg til jul!
006
Amina er en skoleflink mattenerd, sitter pliktoppfyllende ved pulten selv i friminuttene.

021
Så prøvde man seg på å ta et sånnt bilde. Total failure ~

025
Dagens store øyeblikk - Se på min fine tyggisboble! ♥ 

Som dere sikkert så så ble kameraet med på skolen i dag. Nå har jeg masse dosne bilder av klassevenner, noe som egentlig er ganske koselig. Facebook, here I come!
"Nei far, far, ikke gå fra meg!" skal jeg skrike ut i morgen med tårer i øynene. Ja, vi skal fremføre en scene fra 'Vildanden'. De andre i gruppa mi klarte ikke konsentrere da jeg lot tårene renne over. Haha, jeg håper det ikke skjer under fremføringen.Jeg kan replikkene til alle jeg spiller med utenat. ^-^ 
   Jeg har klisterhjerne ~  Har dere?


// Aya

Usosial-sosial helg

Bøhh ~ Angelika er et kjedelig menneske som spiller Gaia hele dagen. Hahaha.
På lørdag så jeg på taiwansk drama halve dagen og var på ungdomsklubben Quasimodo den andre halvparten. Natten ble tilbragt hos Gelika. Jeg har litt søvn å ta igjen, med andre ord. ^-^
'New moon' var ok, men jeg tviler på at jeg kommer til å se den så mange ganger. Mange ting passer ikke sammen med handlingen i boka, men det er ikke så farlig for meg.
Og, jeg må få oppklare en missforståelse: Jeg mente aldri at planen var å snakke høyt MENS filmen spilte, men før og etter. Ok? Missforståelse oppklart.

002
Lillesøsteren min pyntet avisen mens jeg var på kino. Jeg knakk sammen av latter ~
004
Jeg tror dette er det eneste blitz-bildet jeg noen sinne har tatt som faktisk ble fint..
003
Omtrent hele salen ynket seg da de så de hårete armene hans. Stakars jenter, hihi.
005
Hei. Lillebroren min hoppet så hardt på gulvet i etasjen over at jeg trodde lampa skulle falle ned.

I morgen kommer det familie-folk på middagsbesøk. Tanten min skal lage vegetarpizza til meg, yum ♥
De to første timene skal klassen min på kunstmuseum og se på samtidskunst. Spennende ~
Hva er deres yndlingsfarge(r)? Mine er grønn og lilla ^-^


// Aya

Onigiri cuteness


onigiri1
Dette er helt enkle riskaker, søte, men ikke veldig kreative.

Konbanwa ^-^  Nå er det lenge siden jeg har blogget asia-style, selv om det står på siden her at jeg gjør det ofte. Shame on me. Vel, onigiri, japanske riskaker, har potensiale til å bli utrolig søte med litt innsats, og er er noen eksempler på "onigiri cuteness" ~


13923113103fefde308co


onigiriclubbypeterpansyndrome
bentodecoratesj53

p1030162

pinkonigiribylunascissorhands

salmon onigiri 2
rikkunoonigiribypeterpansyndrome

Hahaha, awesomeness ~ ♥ 
Denne helgen har vært min mest sosiale og samtidig usosiale helg på lenge. Mens jeg fortsetter å rote rundt etter kreativiteten min har dere fått lese noe jeg egentlig skulle postet i går ^-^   Jeg kom desverre ikke så langt, ehe.  Hvem av dere har spist onigiri før?  ..Heldige folk ~


// Aya

Nye negler

Heiia ~
Tentamen er overstått, jeg krysser fingrene og håper jeg har klart å overgå meg selv denne gangen.
Umh, forrige helg fikk jeg endelig tak i lim egnet til løsnegler, så jeg fikset et nytt sett.
Det er en stund siden sist, og kanskje ikke alle har sett de andre neglene jeg har designet, så jeg skal lage en ny kategori til negl-innleggene på bloggen i løpet av kvelden og kanskje kategorier til flere ting. Til de som ikke har fulgt bloggen lenge så anbefaler jeg å ta en titt ^-^

294

286
Jeg fikk lim på pekefingeren og brukte evigheter på å få det bort. Pfh.
284

287
Jeg tror speglet mitt trenger en vask, heahe. Se så "nydelig" laken jeg har..

I kveld skal jeg se New Moon med Ellen. Planen er å snakke høyt om hvor stygg E. Cullen er og se reaksjonen til diverse fangirls. Jeg så faktisk en jente med Twilight-hettegenser istad. Huff.
I dag er det 'Kick a ginger-day', hahaha. ♥


// Aya

Back on track

exist trace- Resonance

Hei folk ^-^  Jeg kan ikke si annet enn at de siste dagne har vært temmelig døde. Stå opp - skole - hjem - tv - spise - lekser - tv - lese - sove. Sånn. En fin oppsumering.
Altså, ikke i helgen, da var jeg å handlet urtete til min syke lillebror og pyntet nye negler, også besøkte jeg besteforedrene mine og støvsugde. Spennende ~
Jeg har engelsk tentamen i morgen, temaet er tid, og jeg gleder meg litt. Ok, jeg er for glad i engelsk til å grue meg, men jeg må lese en del i kveld. I tillegg til et essay (som ikke krever stor forberedelse) må vi skrive noen avsnitt om tekster vi har valgt ut fra temaet, og siden jeg ikke har printer hos pappa må jeg skrive ned alle tekstene. Jeg kommer til å kose meg i kveld, heahe.. 
Det er en stund siden sist innlegg, og her er noen få bilder fra hva jeg gjorde uten pc'n ^-^

256

266

272

271

299

301

304

"Devil beside you" er en søt taiwansk dramaserie, og peanøtt mochi er godt. Det var klassefest på fredag, koselig. Bloggen lar meg ikke midtstille bildene. Det kommer et innlegg med bilder av neglene mine. Jeg fikk nettopp tak i noe som gjør tentamen utrolig mye lettere, hihihi. Snart skal en frisør fjerne de slitte tuppene mine. Internett henger seg opp. Batteriet til mobilen min begyner å bli dårlig. Jeg er et ustabilt tenåringsvesen med humørsvigninger og et voldsomt behov for å klemme på folk. Marte dro ned overdelen til kjolen min i dag, men jeg kom meg over sjokket og dekket meg til før noen så bh'en min. Haha. Så beviser jeg nok en gang for alle som kjenner meg godt at jeg kan skrive en sammenengende tekst helt uten problemer. Hva er deres yndlings muffins?


// Aya

DØD PC, gjennoppliving værsåsnill!


 ~ Acid Black Cherry - Jigsaw

Hei folk. Jeg skriver dette så fort som det er mulig å skrive med løsnegler på et tastatur, for egentlig skal jeg printe ut oppgaver til morgendagens norsktentamen.
Altså, på fredag kom jeg hjem fra skolen, spiste, fikset meg og dro på klassefest. Da jeg kom hjem var pc'n min død. Enkelt og greit. Nå bobler jeg over av ting å skrive og bilder å vise, men kan ikke gjøre noen av delene. Pc'n skal på reperasjon i morgen, og jeg håper lillesøsteren min er snill nok til å låne bort sin litt slik at jeg ikke kreperer. Vel, selv med pc-tilgang så er jeg usikker på hvor mye tid jeg har til å bruke den, for jeg har prøver hver dag hele uka. Huff, 10.klasse stress før jul.
Har dere mye å styre med for tiden?

humans are greedy
without making any sacrifices
and not giving any gifts
want more than is necessary
humans are sinful
loving the justice on a impulse
bearing grudges towards other people
but can't see their own sins

I'm dreaming nightmare
Your love,
isn't for your own sake after all?
I'm dreaming nightmare
instead of your lover
don't you just want to satisfy yourself?

humans are weak
always fearing pain
making out to be in love
making excuses of their mistakes

saying "I want to save the weak"
holding the hand of saving justice
hiding my dirtiness
why are you judging humans?
declaring the "need to protect animals"
eating meats with pleasure
talking of "saving the earth"
why are you playing with fire?


Jeg håper virkelig at pc'n overlever, med tanke på alle bildene jeg har på den.. Så dum som jeg er hadde jeg ingen back up, men heldigvis ligger de fleste bildene på pc'n jeg bruker hos pappa også ~ ^-^ Jeg må virkelig få brent bildene mine på cd'er snart! Jeg håper pc'ne deres har det bedre enn min, og så sier vi takk til mitt første -og forhåpentligvist siste- innlegg uten bilde ~

I want to play my game
then submit yourself
to the justice
soul ground pride
I want to play my game
Sacrifice the love
going through the justice
hesitate to answer
that's what weak people do

If you are alive now
If you are not lying...

I'm dreaming nightmare
Your love,
isn't for your own sake after all?
I'm dreaming nightmare
instead of your lover
don't you just want to satisfy yourself?

I want to play my game
then submit yourself
to the sake of your lover
soul money future
I want to play my game
disobeying justice
can you protect your love?
" I can't"
Me too I'm just one of the weak people.

Oversatte avsnitt fra "Jigsaw"
..Den sangen er utrolig sann, eller hva? ~ ♥


// Aya

Skolebilder og annet tull

Hei folk. Jeg får ikke Charlie the Unicorn-serien ut av hodet. Haha, jeg tror de stakars vennene mine har merket det. I friminuttene sier jeg en eller annen sitat fra serien med fem minutters mellomrom. ^-^ Om det er noen trøst så regner jeg med at det går over snart, hihi.
Amina lånte kameraet mitt i dagens siste friminutt, og det resulterte så klart i en god del bilder, både seriøse, useriøse, søte, rare, tullete og morsomme ^-^

812112009 011

812112009 047

812112009 059

812112009 077

812112009 014


Gahh, det er så mørkt og kaldt for tiden. Men, på en rar måte, så er det ganske fint til tider. Jeg har fått en ny venninne, vi skal gå sammen til skolen når jeg er hos mamma. Skoledagene er koselige, selv med alle prøvene som kommer i ukene fremover; Friminuttene er så morsomme, jeg går frem og tilbake mellom mange vennegrupper, storkoser meg hele tiden ~ Det er sånne små ting som gjør det lettere å stå opp om morgenen, når det er mørkt ute når jeg våkner og senga er så alt for fristende. Tanken på hva som venter meg når jeg kommer meg opp, alt jeg har å se frem til i løpet av dagen, varmer meg, og jeg blir i godt humør. ^-^
Trives dere med kulde og mørke innimellom? :3


// Aya

Dance, dance, dance!

SNSD - Gee Gee Gee  ~ Cuteness. Jentene er søtere enn sangen :] 

Hei folk ^-^  På skolen må vi lage en dans som skal fremføres i gymmen på fredag, derfor tok jeg med meg Amina og Marte hjem for å øve litt i dag. Er det noe jeg ikke kan så er det å danse "hip hop"-stylish danser. Jeg vil danse parapara eller noe sånnt søtt og enkelt med litt tempo, og som jeg faktisk klarer å danse uten å se ut som en misslykket gangster ~ Dere vil ikke vite hvilken sang vi danser til, men jeg sier det alikevel, for jeg klarer ikke la være: "Gimme more" av Britney Spears.
Wahh, det blir føste og siste gang jeg skriver det navnet på bloggen min. Ikke at jeg er sånn "døøø!" mot henne, jeg bare holder henne og musikken hennes langt utenfor livet mitt. 'Kay? ^-^

001
Her varmer vi opp for fullt, noen mer enn andre.. Ehehehe, jodanedaså ~
004
Jeg synes Amina er litt søt, men hun kommer til å drepe meg etter hun ser dette bildet.
009
Lakrisgodterirull-ting er til for å deles ♥  Vær vennlig å ignorer bestemor-looken min.
010
Se på de elskbare skapningee i bakgrunnen der
. Og så klart; et hjerte til kameraet mitt ♥
022
Ikke spør hva vi drev med.. Jeg tror det var huking, men jeg ble plutselig usikker, heahe. 
025
Så avsluttes bilderekken med Aminas "stødige" hånd. Huh, poser jeg eller noe baki der? 

Jeg har spist is med nonstop på i dag. Til tider er jeg ganske kresen, for jeg liker bare grønne, sorte og røde nonstop. Jeg sitter og sortere dem fra de andre, hihi. Egentlig, så liker jeg ikke nonstop på is i det heletatt.. Jeg spiser dem alene når jeg er ferdig med isen i stedet for. ^^

Det er mørkt ute nå, nesten håpløst å ta fine bilder etter 16.30..   Pfhh.
Jeg syr en kjole av en shorts og et hvitt stoff. Det prikkete stoffet mitt tålte visst ikke strykejern, fikk et stort hull etter et halvt sekund. Jeg sa jeg ikke kunne sy. Pop art er visst min greie, jeg fikk 5+ på Kyo-bildet mitt. En rettferdig karakter med tanke på at jeg jobbet overtid for harde livet, også er jeg veldig fornøyd med den. Hedersplass på veggen og slikt når jeg får den hjem littfør jul eller noe. Huff, dette ble visst en blanding av klage og skryte-innlegg. Jeg måtte bare få ut at jeg er litt fornøyd og oppgitt over meg selv på samme tid ~  Har dere noen skjulte eller nyoppdagede talenter? :3


// Aya

Light with a sharpened edge

Heiia folks ^-^  I dag har jeg jobbet og tjent masse penger, også har jeg vært i familiebursdag og snakket ihjel kusinen min som tok en pause fra studiene sine og kom på besøk.
Familebursdager resulterer som oftest i at jeg kommer hjem forspist på kake, men jeg klarte å holde magesmertene unna denne gangen :) 
Litt fotografering fikk jeg også gjort mens de andre så på bilder fra en ferietur eller noe ~

050

048

059

049

055

I morgen begyner datteren til leieboeren hos mamma i klassen min. Hun fikk ikke fortsette på den gamle skolen sin fordi den ligger i en annen kommune eller noe sånnt. Jajah, ikke noe å gjøre med det ~ Det blir spennende, og jeg gleder meg litt ^-^  Jeg fikk spørsmålet "Er hun fin eller?" av folka i klassen min minst ti ganger på èn dag, hihihi.

Jeg har startet med tekstil i design og håndtverk-timene,og det er ganske skummelt. Tanken på at om jeg klipper galt så blir alt ødelagt gir meg angst. Hva om jeg syr feil og det blir rart og jeg får 2'er..?! Gah.
Jeg gruer og gleder meg til å lage kjolen min på samme tid. Symaskinen og jeg har ikke et spesiellt godt forhold, den skremmer meg. Som oftest blir jeg sittende og stirre på den i flere minutter før jeg tråkker på pedalen. Først går det alt for sakte, men så begyner den å spise stoffet mitt i et voldsomt tempo. Da får jeg panikk, flytter foten og stirrer annpusten på den ugjevne streken jeg har laget i stoffet.
Det var i vert fall slik det gikk for seg på barneskolen, og det sitter ganske dypt enda. Jeg må øve meg litt hjemme, tror jeg, og når jeg blir flinkere så kan jeg kanskje begyne å sy noen skjørt også ^-^
Liker dere å sy ting eller klær? :3


// Aya

En unges egoisme ~


 Muse - Butterflies and Hurricanes ~ Stuck on my brain atm.

Hei mennesker ~ Jeg må klippe håret mitt snart, eller dra til en frisør. Jeg pleier å fikse luggen selv, men jeg vil ikke klippe bakhodet fordi det noe helt annet, også er det mye mer komplisert.

057
Jeg takler ikke langt hår lenger, bare lang pannelugg. Se så lang den har blitt! ^-^
 
Det er noe som har kommet tilbake til meg; en følelse jeg hadde problemer med å forklare først ~
Husker dere hvordan det var å være små, når leker skulle pakkes ned og gis bort til trengende barn i Afrika og Gud-vet-hvor? Jeg må vel si at jeg var ganske egoistisk av meg, hadde store vansker med å skille meg fra ting. Og, der og da føltes det virkelig som verdens undergang da mamma la lekene mine i en pose, og jeg visste at jeg ikke kunne leke med dem mer, at de ikke tillhørte meg lenger.
Som regel gikk det bra, sorgen var stor i det øyeblikket leken forsvant, men gikk over etter noen dager.
Men, av og til, selv om jeg trodde jeg hadde kommet over det, selv om jeg tenkte at jeg klarte meg helt fint uten, så begynte jeg etter en god stund å merke at jeg virkelig savnet akkurat den leken. Det var som oftest da det gikk opp for meg at det var for sent, jeg kunne ikke endre på noe; leken var tapt for all fremtid, og det var min skyld! Det var jo jeg som valgte den bort, la den i en pose og lot mamma sende den til Frelsesarmeen! Jeg hadde ingen andre enn meg selv å takke, og tanken på at et barn ett eller annet sted i verden gledet seg over leken som en gang var min hjalp ikke stort.. 
Jeg var jo tross alt bare en liten, egoistisk unge, for små unger setter ofte seg selv først ~  

Men det er slik at selv nå som jeg er eldre, og er over tiden da jeg gråt meg i søvn måneder etter jeg ga bort en av lekene mine fordi jeg plutselig savnet den noe så indelig, så hender det at jeg får en lignende følelse; At jeg har gitt noe fra meg til glede for andre, selv om det var vondt for meg, tenker "jeg kommer over det snart", men senere merker at jeg angrer. Det opptar tankene mine lenge og plager meg voldsomt. Jeg blir irritert og sliten av det, men får ikke følelsen bort.
Så, selv om jeg vanligvis anser meg selv for å være over den fasen hvor jeg "gråt over spilt melk", finner jeg en sjelden gang likheter mellom den lille jenta som snufser seg i søvn av anger og 15-årige meg.

056

Noen ganger er det lett å skrive. Ordene kommer som en ustoppelig flom, og fingrene mine løper så fort over det dårlige tastaturet at bare 2/3 av bokstavene kommer med. Jeg må sitte og rette opp etterpå, men nå er jeg ganske trøtt, så unnskyld for at enkelte ord kan mangle en bokstav eller to ^-^
Jeg kom på sammenligningen tidligere i dag mens jeg jobbet, og heldigvis karte jeg å huske den da jeg kom hjem så jeg fikk skrevet den ned her. Det slo meg mens jeg hentet et klesplagg ned fra en hylle, og jeg hoppet nesten opp og ned av glede. Så deilig det var å endelig kunne sette fingeren på når jeg hadde hatt den følelsen før, og å finne noe å forklare den med! Det har plaget meg en stund nå, så det var en stor lettelse og ganske tilfredsstillende ~ ^-^

Ellen, jeg savner deg masse! Vi må finne på noe snart, neste uke eller noe, før jeg får depresjoner! 
Også skal vi se Twilight-filmen på kino sammen og le av Jacob og mobbe stygge Edward, og så klart klage over skuespillerprestasjonene til Bella ~ Hihi, som jeg gleder meg ♥

Jeg jobber i morgen også, men det er ok. Pengene trengs til både sparekontoen og cosplayet Angelika og jeg skal ha på Aicon i februar, så jeg står på for harde livet ^-^
Noen som har planer om å dra på Aicon?


// Aya

Skolevalg og slikt ~

Hei ~ 
Himmelen har vært grå og tung i flere dager, og det virker ikke som at solen skal komme fram med det første. Når jeg skal sove blir jeg liggende og høre på regndråpene som treffer loftvinduet mitt mens jeg leser eller tenker over ting. Selv om jeg legger meg rundt elleve sovner jeg ikke før noen timer senere. Bøker er fengslende ting, om de faller i smak hos leseren er det vanskelig å legge dem fra seg.
Er det forresten noen som har hørt om Harald Rosenløw Eeg? Han er forfatter, og har skrevet bl. a. Glasskår og filmmanuset til De usynlige og Hawaii, Oslo..  Vel, siden han er fra Tønsberg (omtrent der jeg bor) så fikk skolen min ham til å holde foredrag for 10.klasse i dag. Det var spennende og morsomt, og etterpå ville jeg løpe til skolebiblioteket, ta alle bøkene han har skrevet ut av hyllene og sette meg i en krok og lese dem ~ Haha, han er virkelig en morsom type. ^-^

03112009 001
To timer daglig med algebra, likninger og ulikheter. Litt gøy, litt irriterende.
03112009 003
Selv læreren min slet med denne.. Matte er gøy når man forstår det, men det må jobbes for~
03112009 002
Bilde med dårlig belysning tatt uten uten blitz ~ Jeg vet ikke hvorfor, men jeg liker bildet ^-^
03112009 008
Når rommet ikke er lyst nok til å ta klare bilder, gå til lyskiden! ^-^
03112009 007
Minner henges ofte opp på kjøleskap ~ Lillebror, meg og lillesøster for mange år siden.
03112009 004
Selv om det blir hardt, og selv om det er en lang skolevei, så vil jeg virkelig gå på Skagerak.

Presset smyger seg på, og jeg må allerede bestemme meg for endel viktige ting.  morgen skal jeg levere inn et ark til rådgiveren hvor jeg har valgt ut to skoler jeg vil besøke i slutten av januar. Studiespesialisering og medier og kommunikasjon var det jeg endte opp med, men det er så mye mer jeg vil undersøke! Selv om jeg har bestemt meg for å ta allmenfag så vil jeg vite litt mer om det andre også, så det var vanskelig å velge. Heldigvis får jeg besøkt tre skoler,  for siden Skagerak ikke var med i besøksordningen så får jeg besøke den en annen dag. ^-^  
Å velge videregående er veldig skummelt, men også spennende. Jeg må gå et sted jeg får være utvekslingsstudent og ta året som gjeldende, ellers vil ikke Lånekassa støtte meg, og da kan jeg ikke reise..

Dette var ukas minst travle dag, og jeg vet ærlig talt ikke om jeg har noe fritid resten av uka.. i morgen må jeg øve til franskprøve og skrive en nynorsk innlevering, og på torsdag vil jeg prøve å finne på noe med venninner jeg ikke har vært med på lenge, og de tre siste ukedagene skal jeg jobbe 24/7. Det er tilbudsdag på torsdag, så jeg og to venninner skal hjelpe mammas samboer i butikken dagene etterpå. Litt rikere blir jeg jo, men får ikke tid til stort annet enn jobb i helgen..

Samboeren til mamma trenger pc'n min på jobben i morgen, så jeg får klare meg uten ~ Den er i utgangspunktet ikke min uansett, bare lånt på ubestemt tid ^-^
Hvilken linje går dere/vil dere gå på videregående? Hvorfor?


// Aya

Halloween 09 ~

Bø på dere! :3  
Halloween er overstått for i år, og jeg må si at det er lenge siden jeg har spist meg så stappa på godteri, haha. Dagen brukte jeg til å rydde i huset og hente vinterklær fra loftet og slike nødvendige forberedelser til snøen som kommer snart. Også spiste jeg litt av det godteriet som småungene skulle få på kvelden, så unnskyld til de barna som fikk litt mindre godteri ~  D:
På kvelden var jeg sammen med en liten vennegjeng og så på Saw 3 og 4. Egentlig synes jeg ikke Saw-filmene er hverken skumle eller ekle.. Men, jeg er vandt til Dir en greys musikkvideoer, og de er ikke alltid like pene ~

31102009 003
En veldig søt start på degen. Jeg husket ikke at jeg hadde lagt det til i kalenderen, hihi.31102009 012
Siden jeg var så "søt" på lille Halloween bestemte jeg meg for en litt mørkere look.
31102009 011
Jeg hadde blåmerke i går også, men det synes ikke på bildene over. ^-^

I det siste har jeg endt opp med å avslutte hvert innlegg med "jeg har så mye å gjøre, blablablahh." Og, dessverre, så må jeg gjør det i kveld også..  Vi fikk nye leieboere i dag, jeg har bært møbler halve dagen og gjort mattelekser den andre halvparten ~
Hvem forspiste seg på godis i går? *rekke hånden sin i været*


// Aya
hits