september 2010

You're so gay and you don't even like boys.

Roter ihvertfall ikke med designet. Neida.

Jeg var i Spania for endel uker tilbake. Der fant jeg mange fine britiske moteblader, som nå ligger trygt oppbevart i en skuff på rommet mitt. Det var flere intervjuer med Katy Perry i dem, åhåhåh det var gøy! Kan ikke si jeg likte henne så godt før, men var nok mest fordi jeg ikke hørte helt etter. Alt jeg husker er at da "I kissed a girl" kom ut hadde jeg en venninne på overnatting, og vi sang den sangen hele natten. Jeg kan teksten utenat, og kommer nok ikke til å glemme den med det første, haha.

Brb, ut og leke gartner i et par timer. Lover å finne/kjøpe en usb-ledning til kameraet mitt i nær fremtid, så jeg kan få lagt ut alle egobildene mine. Eller kanskje jeg lar være. Vi får se...

 

Katy Perry, anyone? 

Elle chantait parce qu'elle était contente.

Park Young Hee. 

Il y a là la peinture
Des oiseaux, l'envergure
Qui luttent contre le vent
Il y a là les bordures
Les distances, ton allure
Quand tu marches juste devant

Il y a là les fissures
Fermées les serrures
Comme envolés les cerfs-volants
Il y a là la littérature
Le manque d'élan
L'inertie, le mouvement

 

 

Hei, jeg har fransk.
Nei, jeg skjønner nesten ingen ting.

 

Mødre, dere vet sånne skapninger som påstår de ga deg sååå mange flere detaljer enn de egentlig gjorde.

Planen var å være i byen akkurat nå, for liksom, jeg har et liv. Duh.
Idet jeg løp ut døra i morges, fast bestemt på at det å sykle til skolen i høyhelte sko er en god idè, kommenterer mamma at jeg må komme innom når skoledagen var over for å prøve litt vinterklær før jeg turer videre til mitt sosiale liv. Jeg mumler noe som "ja, ok, går sikkert bra" før jeg kaster meg på sykkelen og tråkker sjanglende avgårde.


Vel hjemme etter en  passe fin dag på skolen, og klar for alt helgen har å by på, møter jeg min mor i døren. Hun gir meg et foredrag på litt over en halv time om alt husarbeidet jeg må gjøre. Prøver å få meg til å tro at hun sa det tidligere den dagen. Ikke faen. Klag gjerne over at jeg er elendig til å høre etter når noen prater om uinteressante ting ( i dette tilfellet å ta klesvasken ), men jeg er ikke dum for det!

Foreldre har makt nok til å holde deg hjemme om de føler for det, noe jeg er et levende bevis på her jeg sitter foran min søte skolepc med kun to timers levetid igjen og ingen lader.

 

FML, og god helg!

 


Hei eheheh såri ilu dudes

Imponert over at folk fortsatt følger med selv om jeg har ditcha bloggen i to (?) uker. 
Like I said, minnebrikken min har ikke kontakt med pc'n. Håper jeg får fikset det snart.
Også var jeg i Spania da ♥

 

Baibai ehhehehe kjeder meg i fransken lulul have fun

Just look on the bright side

Jeg lever for we♥it. 

Min fantastiske skole-pc har ikke flash player på mozilla, så auto pager funker ikke. 
I tillegg nekter den å godta minnebrikka til kameraet mitt. Kjempegøy. PC'n min er med andre ord ganske ubrukelig for øyeblikket.. 
Det finnes få ting som er mer irriterende enn å ikke være admin. på sin egen PC. Heldigvis fikk jeg laste ned Pokémon emulator så jeg kan spille litt på data'n. Overlever inntil videre. 
Men som sagt; Får ikke lagt over kamerabildene mine. Såri ~ 

Har du skole-pc? Fornøyd med den?

hits