Mødre, dere vet sånne skapninger som påstår de ga deg sååå mange flere detaljer enn de egentlig gjorde.

Planen var å være i byen akkurat nå, for liksom, jeg har et liv. Duh.
Idet jeg løp ut døra i morges, fast bestemt på at det å sykle til skolen i høyhelte sko er en god idè, kommenterer mamma at jeg må komme innom når skoledagen var over for å prøve litt vinterklær før jeg turer videre til mitt sosiale liv. Jeg mumler noe som "ja, ok, går sikkert bra" før jeg kaster meg på sykkelen og tråkker sjanglende avgårde.


Vel hjemme etter en  passe fin dag på skolen, og klar for alt helgen har å by på, møter jeg min mor i døren. Hun gir meg et foredrag på litt over en halv time om alt husarbeidet jeg må gjøre. Prøver å få meg til å tro at hun sa det tidligere den dagen. Ikke faen. Klag gjerne over at jeg er elendig til å høre etter når noen prater om uinteressante ting ( i dette tilfellet å ta klesvasken ), men jeg er ikke dum for det!

Foreldre har makt nok til å holde deg hjemme om de føler for det, noe jeg er et levende bevis på her jeg sitter foran min søte skolepc med kun to timers levetid igjen og ingen lader.

 

FML, og god helg!

 


5 kommentarer

L o t t i ✩

17.09.2010 kl.20:06

INGEN kan holde meg hjemme >: D MOHAHHA. bad girl.

lisa wigum

17.09.2010 kl.21:13

Kjenner meg innmari godt igjen! MØDRE...

Tigermilk

18.09.2010 kl.00:37

omg jeg vil bare ønske deg VELKOMMEN TIL MITT LIV, og du har sikkert hatt det lenge, men herregud. vi burde bare opprette en facebookgruppe eller noe sånt. min mor gjør NØY-AKTIG det samme. SENEST sist helg!

Vaflo

18.09.2010 kl.10:38

Vet hvordan det er...

Maria

22.09.2010 kl.18:54

Høres kjent ut, for å si det sånn!

Catch a Pokèmon!